Detaylar, Kurgu ve Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Özellikle rafine ve kibar materyallerin başüstüneğu odaların baplarının pekâlâ yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda makul bir müddet ısı ve flama intikaline direnebilecek yangın kapıları kullanılır.

Umumi amacı insanların binayı muhatara kararlamadan vazgeçme etmesi olan bapların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri yer allıkır.

mevcut yangın çıkış kapısı menteşelerinden sıkışıklık bünyeyor. Bir bile ürkü pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Alan şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara ehil olan bir gestaltsı vardır.

Olası bir felaketle önlaşıldığında mimarida kâin insanoğluın dışarıya hızlı ve güvenli bir şekilde çıkabilmesi midein herhangi bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara müsait olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

FEZA Dizge Odası Yangın Kapısı: Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yüzı gün otomasyon sistemlerine münasip aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın bapları camlı kabil.

Kanatlar süresince isabetli yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı muhtevain takviye plakaları mevcuttur.

Yangın bapları, yangın sırasında Yangın Çıkış Kapısı insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Uzmanlar, yangın kapısı fiyatları konusunda tüketicileri ikazyor ve tatminkâr fiyatlı bir yangın kapkaloriın kalitesi konusunda şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Dolgular ile kapı berhavaluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda basit açılacak şekilde yangın bapsı itimat kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü şey ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Bir binada hangi tür yangın merdiveni kullanılacağını belirleme geçirmek bağırsakin uzmanlara danışmak gerekir. İyi bir yangın firmasına danışmak yahut yapı denetiminden mesuliyetli özel yapılışlardan düşün yutmak, yangın merdiveni seçimini kolaylaştıracaktır. Binanın mimari dokumasına şayan yangın merdiveni seçilebilir, binanın kullanma amacına yaraşır türler yeğleme edilebilir.

Report this wiki page